ONS VERHAAL

Wat als een hobby iets meer begint te worden?

Mary and Me is een uit de hand gelopen hobby en startte ergens in 2011.  Het begon met een bol wol en een haakpen, nog langer geleden.  En voor je het weet maak je fantasiejuwelen, sjaals en mutsen en heb je een klein winkeltje.

De juwelen zijn een beetje naar het achterplan geraakt, maar de creativiteit blijft borrelen.  Nu de kinderen een voor een het huis verlaten, krijg je plaats in je huis en in je hoofd.  Dat denk je tenminste. Want plots denk je aan zoveel dingen, verzamel je zoveel dingen, begin je aan zoveel projectjes tegelijk , dat chaos niet veraf is.

Maar daar wordt aan gewerkt.

Elke creatie is handgemaakt met veel liefde en passie voor kleurrijke en natuurlijke produkten.

Mary and Me is gek op KITSCH en probeert dit de te combineren met de nodige fantasie.

Vanwaar de naam Mary and Me?

Waar mijn  fascinatie voor Mariabeeldjes vandaan komt, is me een raadsel. Hoewel, de Maria kapelletjes die in de kempen tijdens de mei-maand (Mariamaand) werden versierd, waren via mijn moeders’kant een deel van mijn kindertijd.  Als kind had voor mij zo’n versierd kapelletje aan een Linde iets feestelijk, zelfs iets magisch.  Rond die periode van het jaar werd het lichtblauwe en witte crêpepapier bovengehaald, naald en draad en werden er bloemen en guirlandes gemaakt. Een oude dame, toen al de 80 voorbij, heeft me nog geleerd hoe ik zo’n bloemen kon maken.

* * * * * * * * * * * * *

INFO

Mary and Me

Eduard Arsenstraat 84

2640 Mortsel (enkel na afspraak)

Tel. 03/449.28.94

Email maryandme@live.be

Ann xxx